Faktaa FitLine-tuotteista

Vuodesta 1993 lähtien PM-International on kehittänyt, tuottanut ja markkinoinut korkealaatuisia ravintolisiä ja kosmetiikkaa FitLine- ja FitLine skin -brändien kautta – suurin osa niistä patentoidun teknologian avulla.

Jatkuvan tuotelaadun takaamiseksi TÜV SÜD ELAB testaa tuotteita säännöllisesti ja riippumattomasti. Loppuasiakkaat voivat tarkastella analyysejä suoraan TÜV SÜD ELAB -verkkosivustolla skannaamalla QR-koodin tuotepakkauksesta. Mikään muu kilpailija ei tarjoa tätä avoimuutta.

Vuodesta 1993 lähtien PM-International on kehittänyt, tuottanut ja markkinoinut korkealaatuisia ravintolisiä ja kosmetiikkaa FitLine- ja FitLine skin -brändien kautta – suurin osa niistä patentoidun teknologian avulla.

Jatkuvan tuotelaadun takaamiseksi TÜV SÜD ELAB testaa tuotteita säännöllisesti ja riippumattomasti. Loppuasiakkaat voivat tarkastella analyysejä suoraan TÜV SÜD ELAB -verkkosivustolla skannaamalla QR-koodin tuotepakkauksesta. Mikään muu kilpailija ei tarjoa tätä avoimuutta.

Yli 500 miljoonaa FitLine-tuotetta on myyty maailmanlaajuisesti. Monet asiakkaat, myös useat huippu-urheilijat, käyttävät säännöllisesti FitLine-tuotteita. PM-International-konserni on useiden suurten urheilujärjestöjen, kuten Suomen Urheiluliiton (SUL), Saksan jääkiekkoliiton (DEB), Saksan hiihtoliiton (DSV) ja Austrian Sports Aid -järjestön (ÖSH) virallinen yhteistyökumppani.

PM-International aloitti yhteistyön Kölnin listan (Cologne List) kanssa vuoden 2006 alusta lähtien. Tämä avoimuusaloite korosti PM-Internationalin sitoutumista lisäämään lisäravinnemarkkinoiden turvallisuutta ja avoimuutta etenkin ammattiurheilun osalta.

Vuonna 2014 PM-International oli Kölnin listan ensimmäinen kumppani, jolla on vertailukelpoinen tuotevalikoima, joka sai kaikki ravintolisätuotteensa Kölnin listaan ja testauttaa niitä säännöllisesti ja itsenäisesti. Eli kaikki tuotteemme ovat doping-testattu ja on tuhansien huippu-urheilijoiden käytössä.

PM-International markkinoi korkealaatuisia tuotteita yli 40 maassa ympäri maailmaa.Miksi tuotteissa on sokeria?
Sokeria käytetään takaamaan FitLine-tuotteiden erinomaisen maun. Ainesosat ovat lueteltu ainesosalistassa painon mukaisessa järjestyksessä ja tuotteissa on loppujen lopuksi vain vähäinen määrä sokeria. Ohessa on taulukko, jossa vertaillaan tuotteiden sisältämää sokeria appelsiinimehun ja omenan sokerimäärään.
/uploads/LarUdtxy/Sokeri.PNGMikä on NTC?
NTC on konsepti ja siinä on kyse ravintoaineiden imeytymisestä.
Konsepti koostuu seuraavista osioista:

1. Nestemäisyys
2. Valitaan ainesosat, jotka imeytyvät hyvin
3. Katsotaan, että valitut ainesosat toimivat keskenään synergisesti

Näin FitLine- ja FitLine-skin tuotteet vaikuttavat nopeasti ja imeytyvät tehokkaasti.Miksi tuotteita ei suositella raskaana oleville?
Tämä riippuu tuotteesta. Mikäli tuotteessa on kofeiinia tai inkivääriä, ne eivät sovellu raskaanaoleville. Suosittelemme noudattamaan etiketin varoituksia ja ohjeita.Onko tuotteita turvallista antaa lapsille ja mihin lapsi tarvitsee lisäravinteita?

FitLinen valikoimassa on yksi erityisesti lapsille suunniteltu tuote (PowerCocktail Junior), jolla voi täydentää lapsen vitamiinien ja hivenaineiden saantia.Activize Oxyplus -tuotteen niasiini?
Activize Oxyplus sisältää niasiinia, eli B3-vitamiinia. Niasiinia on tuotteessa kahdessa eri muodossa: nikotiiniamidina sekä nikotiinihappona. Suomessa käytetty turvallisen saannin yläraja nikotiiniamidille on
900 mg/päivä ja nikotiinihapolle 10 mg/päivä. Suomessa PM-International suosittelee käyttämään 1 mittalusikallisen Activizea per päivä. Voit turvallisesti käyttää Activize-tuotetta päivittäin. Nikotiinihapon turvallisen saannin raja perustuu siihen, että ns. flush-reaktio esiintyy pienillä annoksilla. Mahdollisia maksa ongelmia saattaa esiintyä vasta kun nikotiinihappoa käyttää pitkäaikaisesti yli 500 mg päivässä. 

Tämä tarkottaisi päivittäisen suosituksen ylittämistä 30 kertaisesti.


Mikäli jostain syystä et halua käyttää nikotiinihappoa, voit korvata Activize Oxyplus -tuotteen Activize Sensitive -tuotteella.


http://www.efsa.europa.eu/sites/default/files/efsa...Valvooko joku FitLine-tuotteita Suomessa?
Ravintolisät kuuluvat elintarvikevalvonnan alle ja Suomessa suurin osa valvonnasta kuuluu kunnille. Tuotteiden maahantuojalle kuuluu omavalvonta. Noudatamme EU:n sekä Suomen elintarvikelainsäädäntöä.Tarvitseeko ihminen vitamiineja?
Yleisesti tiedetään, että ihminen tarvitsee vitamiineja, hivenaineita ja mineraaleja. Mikäli ruokavalio on puutteellinen, voi täydentää vitamiinien ja muiden ravintoaineiden saantia.Miten ostat FitLine-tuotteita?
FitLine-tuotteita voi ostaa rekisteröitymällä asiakkaaksi tai ns. tukkuasiakkaaksi. Asiakkaana voit helposti ostaa tuotteita verkkokaupastamme tai suoraan Vantaan myymälästä. Tukkuasiakkaana saat tukkualennuksen ja voit halutessasi ansaita suositteluprovisiota, tai kasvattaa verkostoa Suomessa ja kansainvälisesti yli 40 eri maassa suosittelemalla tuotteita muille.Onko tuotteilla palautusoikeus?
Kaikilla FitLine-tuotteilla, myös avatuilla, on 30 päivän palautusoikeus.Miten PM-International kouluttaa jälleenmyyjiään?
Jokainen tuotteiden myynnistä kiinnostunut saa PM-International Finland Oy:n järjestämän ilmaisen koulutuksen. Tämän lisäksi koulutamme jälleenmyyjiämme säännöllisesti kuukausittain järjestettävissä koulutustilaisuuksissa ympäri Suomea. Kaksi kertaa vuodessa järjestämme myös intensiivisen tuoteakatemian. Osana koulutusta on myös Saksassa järjestettävä IMM-koulutus. Koulutusten lisäksi järjestämme myös kaksi kertaa vuodessa isompia PM-tapahtumia, johon kuuluu tuote- sekä myyntikoulutusta.Mihin suoramyynti perustuu?
Suoramyynti on yksi myynnin kanavista muiden perinteisten kanavien joukossa. Toimintamme perustuu suoramyyntiin ja markkinointiin. Asiakas ja myyjämme asioivat suoraan meidän ja keskusvarastomme kanssa. Myyntitavassamme ketjusta poistuu kauppa, joka rohmuaisi suurimman osan tuotteen katteesta. Nyt voimme tarjota tuotteen edullisesti kuluttajalle. Hyvä myyntiprovisio antaa myyjälle mahdollisuuden harjoittaa kannattavaa sivu- tai päätoimista liiketoimintaa.Mihin maahan PM-International Finland Oy maksaa veronsa?
Maksamme yhteisöveromme Suomeen. Konsernimme emoyhtiö on Saksassa, mutta kukin maayksikkö toimii itsenäisesti.Yhteistyö Suomen Urheiluliiton kanssa?
PM-International on jo pitkään ollut Saksan ja Itävallan urheiluliittojen kumppani, joten samankaltainen yhteistyö myös Suomessa oli luontevaa. Halusimme tehdä yhteistyötä tavalla, jolla voimme positiivisesti vaikuttaa nuorten urheilijoiden menestykseen. Urheilijat saavat usein kaupallista tukea vasta siinä vaiheessa, kun he ovat jo tähtiä. Tällä SUL-yhteistyöllä pääsemme tukemaan nuoria urheiljoita. Haluamme, että
mahdollisimman monella heistä olisi mahdollista nousta maailman huipulle. Kaikki Fitline-tiimin urheilijat käyttävät Fitline-tuotteita.Miten PM-valvoo sosiaalista mediaa?
PM-International Finland Oy:llä on sosiaalisen median vastaava, jonka tehtävä on valvoa sosiaalisessa mediassa mahdollisesti tapahtuvia virheellisiä väittämiä FitLine-tuotteista sekä epäasiallista markkinointia.
Lisäksi emoyhtiömme Saksassa valvoo sosiaalisen median julkaisuja. Mikäli toistuvista rikkomuksista huolimatta sosiaalisen median sääntöjä rikotaan, PM-International voi irtisanoa sopimuksen jälleenmyyjän tai asiakkaan kanssa.Miten PM toimii Suomessa?
PM-International Finland Oy on toiminut Suomessa jo yli 20-vuotta. PM-Internationalilla on Suomessa Vantaalla palvelu-ja logistiikkakeskus, jossa työskentelee 17 henkilöä. Tämän lisäksi työllistämisvaikutuksemme Suomessa on hurja. Välillisesti työllistämme eri yrityksiä ostopalveluilla. Suomessa toimii tuhansia aktiivisia jälleenmyyjiä, joille PM tarjoaa ansaitsemismahollisuuden osa-aikaisesti tai päätyönä. Vuodesta 2016 PM on ollut Suomessa ravintolisien markkinajohtaja, ei vain suoramyynnin osalta, vaan myös perinteisen kaupan liikevaihdon perusteella.