Fitline hyväntekeväisyys - Fitline lahjoitti 360.000 €

Fitline tekee hyvää ja hyväntekeväisyyttä. PM-International on suurin yksittäinen World Vision-hyväntekeväisyysjärjestön tukijoista. 360 000 Euron lahjoitus ja 100 uutta kummilasta Kambodzasta sekä 100 uutta kummilasta Mongolistasta laajentaa Fitline vastuun yli tuhannesta kummilapsesta.

pm-charity-worldvision.jpg

Fitline tekee hyvää ja hyväntekeväisyyttä. PM-International on suurin yksittäinen World Vision-hyväntekeväisyysjärjestön tukijoista. 360 000 Euron lahjoitus ja 100 uutta kummilasta Kambodzasta sekä 100 uutta kummilasta Mongolistasta laajentaa Fitline vastuun yli tuhannesta kummilapsesta. Lue lisää: https://fitlinehyväntekeväisyys.fi/

Joulukuussa 2016 Itävallan Alpbachissa järjestetyssä Fitline juhlassa PM-Internationalin hyväntekeväisyyslähettiläs Vicki Sorg luovutti 360.000 Euron shekin World Visionin Georg Kesslerille. Luovutettu summa mahdollistaa 1000 lapsen hyvinvoinnin ympäri maailmaa vuodeksi. Fitline-hyväntekeväisyys on olennainen osa koko yrityksen liikeideaa; jokaisesta myydystä tuotteesta lahjoitetaan osa hyväntekeväisyyteen.

Fitline on myös aktiivinen avustuskohteissa. Useiden vuosien aja Fitline ja PM-International on tukenut World Visionin työtä paikan päällä. Toukokuussa Vicki Sorg matkusti yhdessä World Visionin henkilöstön kanssa Pohjois-Intian Bundiin. Vicki halusi luoda oman kuvan siitä, miten työtä avustuskohteissa tehdään ja myös tavata ihmisiä joita Fitline-hyväntekeväisyys auttaa.

Paikan päällä hän tapasi kolmen lapsen isän Kamleshin ja hänen vaimonsa. Kamlesh oli töissä tiilitehtaassa ja hänen piti työskennellä tehtaassa vuorotta perheensä elatuksen eteen. Kamleshin suurin toive oli saada tarpeeksi rahaa ostaakseen riksan, jolla hän pystyisi toimittamaan perheen kasvattamat vihannekset torille päivittäin ja siten luoda oman yrityksen. Vicki Sorg ei epäröinyt hetkeäkään täyttäessään pikaisesti Kamleshin toiveen. Toinen perhe pystyi ostamaan kaksi vuohta Vickin lahjoituksen myötä.

"On hienoa auttaa ihmisiä toteuttamaan tavoitteensa. Kahdella pienellä lahjoituksella on täällä suuri vaikutus. Parasta World Visionin toiminnassa on, että heidän toimintansa luo kestävyyttä. Anna henkilölle kala, niin ruokaa riittää päiväksi, mutta kun annat ongen, niin hänellä on ruokaa koko elämäksi. Monet tukemamme lapset ovat jo kasvattaneet oman perheensä. Kehitystä on hienoa seurata. Sain juuri kirjeen Chamikalta Ghanasta. Olimme siellä muutama vuosi sitten ja siellä on lahjoituksemme turvin kunnostettu kolme koulua ja 17 kaivoa. Chamika liitti kirjeen mukana kuvia itsestään ja miehestään sekä heidän kahdesta lapsestaan. He näyttivät olevat onnellisia”. Vicki Sorg totesi.

Katso filmi Vickin vierailusta Intian Bundissa: