Fitline: PM-International AG investoi

PM-Internationalin liiketoiminnan jatkuva kasvu Euroopassa on johtanut varastotilan kasvaneeseen tarpeeseen. PM on nyt tehnyt investointeja uuden logistiikkakeskuksen rakentamiseksi.

 pm-spatenstich-einleitungsbild-neu.jpg

Euroopassa jatkuva kasvu

PM-International on kehittänyt ja markkinoinut 23 vuoden Fitline-ravintolisiä sekä Beautyline-kosmetiikkatuotteita ja kasvanut tuona aikana maailmanlaajuiseksi konserniksi. Jatkuvasti kasvava liikevaihto ja kasvanut ravintolisien ja ihonhoitotuotteiden tuotevalikoima on tuonut mukanaan varastokapasiteetin haasteen. ”Hyvinvoinnin ja liikkuvuuden tarve myös myöhemmällä iällä on nyt suurempi ja tärkeämpi kuin koskaan ja nuorekas kauneus on aina muodissa”, toteaa markkinointijohtaja Patrick Bacher.

PM-Internationalin tuotteiden kysyntä kasvaa myös maailmanlaajuisesti: Euroopan logistiikkakeskuksesta toimitetaan tuotteita 35 maahan esimerkiksi Yhdysvaltoihin, Kanadaan, Meksikoon, Australiaan, Japaniin, Hongkongiin, Ruotsiin, Suomeen ja Italiaan.   

PM-International laajentaa logistiikkakeskuskustaan rajun kasvun saattelemana. Helmikuussa 2017 työkoneet valtaavat PM-International AGn tontin. Hallituksen jäsen, logistiikasta ja taloudesta vastaava johtaja Gerd Niedernhuber käynnisti varastotilojen laajennustyöt juhlallisesti perinteisen perustuskiven hautaamisella. Uusi 1738 m2 varastohalli mahdollistaa 2160 europaletin lisävarastoimisen, nykyisten 2840 m2 ja 1340 europaletin lisäksi. ”Nykyiset tilat tulivat auttamattomasti vain liian pieneksi hurjan kasvun seurauksena”, Niederhuber toteaa kahden miljoonan investoinnista.

pm-spatenstich2016-4.jpg