Fitline: PM-International osti osuuden kosmetiikkavalmistaja Bio-Genistä.

PM-International investoi kosmetiikkavalmistaja Bio-Geniin varmistaakseen laadukkaiden kosmetiikkatuotteiden saatavuuden sekä jatkuvan tuotekehitysyhteistyön ja valmistuksessa käytettyjen bioraaka-aineiden saannin.

rolfsorg-20161.jpg

BeautyLine-kosmetiikan valmistaja Bio-Gen GmbH laajentaa tuotantolaitostaan varmistaakseen tuotteiden saatavuuden. Nykyinen valmistuskapasiteetti on liian pieni, vaikka kosmetiikkaa valmistetaan kolmessa vuorossa lähes ympäri vuoden. Bio-kosmetiikan kysynnän jatkuvalle kasvulle ei näytä olevan loppua. Tuleva 4500 m2 yhteispinta-ala, 1000 m2 tuotantotila ja 4000 euro-paletin varastotila varmistaa suurempien erien valmistamisen ja nopean jakelun. ”Bio-Gen on aina ollut meille luotettava partneri. Yrittäjänä minulle on tärkeää, että Bio-Genin tuotanto ja jakelu sujuu joustavasti. BeautyLine-kosmetiikkatuotteiden kysyntä kasvaa jatkuvasti ja investoinnilla haluamme varmistaa, että Bio-Gen pysyy nousevan kysynnän mukana”, Rolf Sorg toteaa.

Kosmetiikalla ja Anti-Aging-tuotteilla kova kysyntä

PM-International on laajentanut tuotevalikoimaansa FitLine Med- ja BeautyLine-tuotteisiin (lue lisää: https://fitlinekosmetiikka.fi/). Ihon juonteita tehokkaasti tasoittavan Ultimate Youngin ohella myös CC-Cel Plus Set on osoittautunut todelliseksi hittituotteeksi. Tuotteiden säännöllinen käyttö vähentää nopeasti ja tehokkaasti ihon juonteita sekä ihon alla olevaa selluliittia. Myös nuoremmille kuluttajille suunnattu FitLine Med Clear Skin esiteltiin kesällä 2016 nuoremmille kuluttajille. “Kosmetiikalla ja Anti-Aging tuotteilla on niin kova kysyntä, että lähes kaikki kosmetiikkatuotteet olivat kesällä loppuun myyty”, Rolf Sorg jatkaa.

Yhteistyön varmuutta

Molemmat osapuolet saavat etuja tästä kaupasta. Bio-Gen pystyy vastaamaan kasvavaan kysyntään laajentamalla tuotantotilojaan. PM-International varmistaa tuotteiden saatavuuden myös jatkossa, jatkuvan tuotekehitysyhteistyön ja valmistuksessa käytettyjen bioraaka-aineiden saannin.

Lisätietoja Bio-Gen GmbH löydät täältä: http://biogen-online.com/