Fitline: Tuotteiden takana on tieteellinen ryhmä

Fitline tieteellinen ryhmä (PM-International Scientific Advisory Board) on Fitline- ja BeautyLine-tuotteisiin keskittyvä tutkimus- ja kehitystyöryhmä. Ryhmää johtaa lääketieteen tohtori Tobias Kühne.

Fitline tieteellinen ryhmä (PM-International Scientific Advisory Board) on Fitline- ja BeautyLine-tuotteisiin keskittyvä tutkimus- ja kehitystyöryhmä.  

Fitline tieteellinen ryhmä koostuu useista eri osa-alueiden asiantuntijoista. Ryhmää johtaa lääketieteen tohtori Tobias Kühne. Eri ravitsemustieteiden ja mikrobiologian sekä lääketieteen asiantuntemus varmistaa, että ryhmällä on aina käytössään mahdollisimman laaja-alainen ja tuore tutkimustieto.

Ryhmän ensisijainen tehtävä on kehittää innovatiivisia Fitline-tuotteita.

PM-Internationalin Scientific Advisory Board on esitelty kokonaisuudessaan yrityskuvastossamme. Ne joilla ei ole yrityskuvastoa saatavilla saavat sen täältä.

Tässä yksi ryhmän jäsen:

dr_julian_weghuber-224x300.jpg

Professori, tohtori Julian Weghuber (Molecular Cell Physiology) Koulutettu biologi / geneetikko, joilla on vahva tausta biofysiikan alalta. Työskentelee tällä hetkellä Oberösterreichin (FH OO) korkeakoulussa.
Lue lisää Fitline tieteellisen ryhmän jäsenistä klikkaamalla linkkiä


Juttua päivitetty 6.4.2018 - toimimaton linkki korjattu