Uusi FitLine PowerCocktail

FitLine PowerCocktail kuuluu ravintolisävalikoimamme perustuotteisiin. PM-International on tuonut nyt myös Suomeen uuden version PowerCocktailista. Se on 2-in-1-ratkaisu, joka antaa energiaa ja keskittymiskykyä, samalla kun se edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Nostetaan malja uudelle reseptille: FitLine PowerCocktail

PM-International on lanseerannut myös Suomeen uuden FitLine PowerCocktailin. Se on 2-in-1-ratkaisu, joka antaa energiaa [1] ja keskittymiskykyä [2], samalla kun se edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa [3]. Tuote sopii erinomaisesti tuomaan lisäpuhtia päivään, yleisesti tai esimerkiksi liikunnan ohessa. Lue lisää: https://fitlinesuomi.fi/

Mikä on uutta?

PowerCocktail kuuluu ravintolisävalikoimamme perustuotteisiin. Tuote lanseerattiin vuonna 2008 ja siitä lähtien se on ollut yksi suosituimmista FitLine-tuotteista. Mutta mikä on uutta? Uusi PowerCocktail sisältää ison määrän sekundaarisia kasviyhdisteitä, kuten polyfenoleja, joita löytyy hedelmistä ja vihanneksista. Lisättyämme marja-, hedelmä-, vihannes-, yrtti- ja mausteuutteita, uusi PowerCocktail sisältää runsaasti luonnollisia polyfenoleja. Tämä ravintolisä on ainutlaatuinen yhdistelmä bioaktiivisia mikro-ravintoaineita, kuten vitamiineja [3] ja hivenaineita, sekä kurkumiinia, jolla on korkea biosaatavuus. Lisäksi se sisältää liukoisia ja liukenemattomia kuituja hedelmistä, vihanneksista ja viljoista sekä eläviä maitohappobakteereita. Yhden annoksen annospussi sisältää jauheen, josta tulee hedelmäinen juoma, kun sen sekoittaa veteen. PowerCocktail on helppo käyttää, myös tien päällä.

Uuden PowerCocktail-reseptin taustalla oleva tiede

Parannettu resepti on seurausta uraauurtavista tutkimustuloksista ja kuluttajien näkemyksistä. PowerCocktailin edellisessä versiossa olemme jo ottanut polyfenolit huomioon, niin pitkälle kuin se teknisesti on ollut mahdollista.

Suunnitteluvaiheen aikana olemme päättäneet yrittää jäljitellä tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota tuotteessa. Siksi emme ole valinneet vaan yhtä kasviuutetta, vaan laajan valikoiman polyfenoleja erilaisista hedelmä- ja vihannesuutteista, joita pidämme tärkeinä.

Tavoitteemme? Etsimme aina tapoja parantaa tuotteitamme!

PowerCocktailin alkuperäinen konsepti oli yhdistää kahden muun FitLine-ravintolisän edut: Activize Oxyplus, joka antaa energiaa [4] ja keskittymiskykyä [2] ja Basics, joka edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa [3].

Uusi resepti on looginen seuraava askel, kertoo tohtori Kühne: "Tietenkin uusi PowerCocktail sisältää kaikki hyväksi havaitut ja testatut ainesosat, joita olemme käyttäneet jo vuosia. Lisäämällä erityisen yhdistelmän parhaita uutteita marjoista, hedelmistä, vihanneksista, yrteistä ja mausteista, jotka tarjoavat koko spektrin siitä, mitä uskomme olevan tehokkaimpia polyfenoleja ja muita sekundaarisia kasviyhdisteitä, pysymme uskollisina FitLine-tuotteiden perusajatukseen: paranamme aina nykyisiä, hyväksi havaittuja ja testattuja tuotteita."

[1] Runsaasti B6-vitamiinia - edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa. Sisältää B2-vitamiinia (Riboflaviinia) ja B3-vitamiinia (Niasiinia) - auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

[2] B6-vitamiini (Pyridoksiinia), B12-vitamiinia (Kobalamiinia) ja C-vitamiinia - edistävät normaaleja psykologisia toimintoja.

[3] Runsaasti C-vitamiinia ja seleeniä - edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

[4] Runsaasti B6-vitamiinia ja C-vitamiinia - edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa.