fitline fakta

PM-International Finland - Yhteistyösopimus Suomen Urheiluliiton kanssa

 • 09.03.2020 - PM-International
  Hyväntekeväisyys - Koulutus on avainasemssa

  PM We Caren ydin perustuu takaisin antamiseen ja rakkauden välittämiseen. Tästä syystä otimme jälleen vuoden alussa 500 kummilasta lisää, tällä kertaa Perusta. PM We Care on ollut mukana projekteissa Perussa jo useita vuosia. Vuonna 2019 Vicki ja Rolf vierailivat Perussa tapaamassa lapsia. Team Partnereidemme ja asiakkaidemme ansiosta pystymme nyt sponsoroimaan toista alueohjelmaa nimeltä Los Libertadores. Katsotaan millaista on kasvaa Perun Andeilla, ja miten työskentelemme yhdessä kumppanimme World Visionin kanssa näiden lasten ja heidän perheiden valoisamman tulevaisuuden hyväksi.

  Lue lisää
 • 28.01.2020 - PM-International Finland Oy
  PM-International AG saavutti 1,11 miljardin dollarin kokonaisliikevaihdon vuonna 2019

  PM-International saavutti vuonna 2019 ensimmäistä kertaa yli miljardin dollarin liikevaihdon. Tämä herätti huomiota myös kansainvälisessä mediassa. Alla MLM Worldwide -verkkolehden kirjoittamaan alla olevan artikkelin PM-Internationalista.

  Lue lisää
 • 07.11.2019 - PM-International Finland Oy
  Faktaa FitLine-tuotteista

  Vuodesta 1993 lähtien PM-International on kehittänyt, tuottanut ja markkinoinut korkealaatuisia ravintolisiä ja kosmetiikkaa FitLine- ja FitLine skin -brändien kautta – suurin osa niistä patentoidun teknologian avulla.

  Jatkuvan tuotelaadun takaamiseksi TÜV SÜD ELAB testaa tuotteita säännöllisesti ja riippumattomasti. Loppuasiakkaat voivat tarkastella analyysejä suoraan TÜV SÜD ELAB -verkkosivustolla skannaamalla QR-koodin tuotepakkauksesta. Mikään muu kilpailija ei tarjoa tätä avoimuutta.

  Lue lisää
 • 18.01.2019
  PM-International Finland - Yhteistyösopimus Suomen Urheiluliiton kanssa

  PM-International Finland Oy solmi yhteistyösopimuksen Suomen Urheiluliiton kanssa. Sopimuksen tarkoitus on tukea urheilijoiden harjoitusolosuhteita ja urheilijan talvikauden leirityksiä.

  Lue lisää
 • 26.11.2018
  Uusi FitLine PowerCocktail

  FitLine PowerCocktail kuuluu ravintolisävalikoimamme perustuotteisiin. PM-International on tuonut nyt myös Suomeen uuden version PowerCocktailista. Se on 2-in-1-ratkaisu, joka antaa energiaa ja keskittymiskykyä, samalla kun se edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

  Lue lisää
 • 06.04.2018
  Fitline: Tuotteiden takana on tieteellinen ryhmä

  Fitline tieteellinen ryhmä (PM-International Scientific Advisory Board) on Fitline- ja BeautyLine-tuotteisiin keskittyvä tutkimus- ja kehitystyöryhmä. Ryhmää johtaa lääketieteen tohtori Tobias Kühne.

  Lue lisää
 • 09.03.2018
  FitLine-tuotteet: Laadukkaat ravintolisät

  FitLine tuotteet ovat vuosien kehityksen tulosta ja tämä näkyy mm. siinä, että useat ammattiurheilijat ja urheilujärjestöt ovat antaneet tuoteperheelle tukensa. Sadat tuhannet FitLine asiakkaat ympäri maailmaa ovat kokeneet valmisteiden tehokkuuden terveellisen ruokavalion tukijoina.

  Lue lisää
 • 16.01.2017
  MLM Worldwide: PM-International matkalla miljardiluokkaan

  Vuonna 2016 PM-International teki historiallisen 460 miljoonan dollarin liikevaihdon ja kohosi täten varmasti ainoaksi saksalaiseksi verkostomarkkinointiyritykseksi, joka on vahvasti matkalla miljardiluokkaan.

  Lue lisää
 • 12.01.2017
  Fitline: PM-International osti osuuden kosmetiikkavalmistaja Bio-Genistä.

  PM-International investoi kosmetiikkavalmistaja Bio-Geniin varmistaakseen laadukkaiden kosmetiikkatuotteiden saatavuuden sekä jatkuvan tuotekehitysyhteistyön ja valmistuksessa käytettyjen bioraaka-aineiden saannin.

  Lue lisää
 • 10.01.2017
  Fitline: PM-International AG investoi

  PM-Internationalin liiketoiminnan jatkuva kasvu Euroopassa on johtanut varastotilan kasvaneeseen tarpeeseen. PM on nyt tehnyt investointeja uuden logistiikkakeskuksen rakentamiseksi.

  Lue lisää
 • 05.01.2017
  Fitline hyväntekeväisyys - Fitline lahjoitti 360.000 €

  Fitline tekee hyvää ja hyväntekeväisyyttä. PM-International on suurin yksittäinen World Vision-hyväntekeväisyysjärjestön tukijoista. 360 000 Euron lahjoitus ja 100 uutta kummilasta Kambodzasta sekä 100 uutta kummilasta Mongolistasta laajentaa Fitline vastuun yli tuhannesta kummilapsesta.

  Lue lisää
 • 04.01.2017
  Fitline: Yhteistyö Luxembourg Institute of Science and Technology (LIST) tutkimuslaitoksen kanssa

  Fitline aloitti ainutlaatuisen yhteistyön Luxembourg Institute of Science and Technology (LIST) tutkimuslaitoksen kanssa. Keväällä Fitline sijoittaa omat tutkimuslaboratorionsa kokonaisuudessaan LISTin tiloihin.

  Lue lisää